Grays Of Westminster

| Címkék: nikon honlap ajánló grays of westminster | 2011.02.05. 22:09

 

A Grays Of Westminster egy igazi Nikon szentély. London Pimlico nevű városrészében, a Churton street 40-ben. Ebben az aprócska boltban mindent megtalálhatunk ami, Nikon márkanév alatt látta meg a napvilágot. Természetesen hivatalos viszonteladók, így a teljes jelenlegi kínálat megvásárolható náluk, ez mellett azonban külön említést érdemel az alagsorban található használt-részleg. Szinte bármit megtalálhatunk itt a legrégebbi analóg gépektől és objektívektől kezdve a legújabb modellekig. Az áraik kicsit magasabbak mint a többi bolté, ahol használt holmikat vehetünk. Azonban a szolgáltatás amit nyújtanak messze a legjobb. Mikor náluk jártam egy D200ast akartam venni és hozzá egy portrémarkolatot. Amint beléptem rögtön jött is az egyik eladó. Elmondtam mit szeretnék és ő rögtön le is vitt az alagsorba megmutatni a készletet. Legalább 5 darab volt a vitrinben, tehát a választékra sem lehetett panasz. Körülbelül 550 font lett volna a gép a markolattal. Mondtam az eladónak hogy máshol akár 100 fonttal olcsóbban is megúszhatom ezt a kombót, mire ő azt felelte igen. De, nálunk a gép mellé jár 1 év klubbtagság(ez annyit jelent hogy bármikor, bármilyen tanácsért felhívhatom őket, legyen az akár technikai, vagy ha segítség kell bármilyen fotózással kapcsolatos dologban ők segítenek), a saját magazinuk 1 éves előfizetése(elég színvonalas megjegyzem) és nem utolsó sorban 12 hónap teljes körű garancia.

Végül a gépet eBayen vettem meg 425 fontért és a markolaton kívül még egy memóriakártyát is kaptam hozzá, de a következő masinát már biztos náluk veszem... Minden Nikonosnak érdemes ellátogatni a boltba ha esetleg Londonban jár, még ha nem is vesz semmit. Jó látni hogy vannak olyanok akik ilyen elkötelezetek a fotózás és a Nikon iránt. Ha ez nem kivitelezhető akkor érdemes megnézni a honlapjukat, külön ajánlom az About Us-ban a Tour the Shop menüpontot, ahol a képekre kattintva virtuálisan körbejárhetjuk a boltot.

A bejegyzés trackback címe:

https://photozone.blog.hu/api/trackback/id/tr352641097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása