The Shot - Reality show

| Címkék: reality show the shot russell james | 2011.01.31. 19:19

 Nem vagyok túl nagy rajongója a valóság-showknak, ezért nem is nézem őket. Most viszont ráakadtam egyre ami érdekesnek tűnt, így hát belekukkantottam. Azt kell hogy mondjam: ez jó! 10 versenyző, 8 hét, 8 feladat és egy nyertes,  akinek valóra válhat az álma... 

 

 A fődíj 100.000 dollár, egy cikk a Marie Claire magazinban és a lehetőség egy országos Victorias Secret reklám elkészítésére. Gondolom már világos, hogy ez hogy kötődik a fotózáshoz. A show Amerika következő divatfotósát hivatott felkutatni, és a mindenki által ismert America's Next Topmodel alapján épül fel, az egyetlen különbség hogy most a versenyzők a fényképezőgép másik oldalán állnak. A műsor házigazdája a Victoria's Secret fotósa Russell James(róla majd egy külön postban még lesz szó), aki a világ egyik vezető divatfotósa. A zsűri két másik tagja Zenna Roberts, az amerikai Marie Claire magazin főszerkesztője és Italo Gregorio, a Victoria's Secret vezető stylistja. A sorozat 2007-ben készült és a VH1-on volt látható.

Sajnos trailert sehol sem találtam, de a piros linken megnézhetjük az első rész első 5 percét, mely akár trailerként is megállná a helyét.
 
 
Az felső képen értelem szerűen a versenyzők, az alsón pedig a zsűri látható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://photozone.blog.hu/api/trackback/id/tr832628669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása