Phillip Toledano

| Címkék: phillip toledano honlap ajánló profi fotós | 2011.01.25. 02:00

Phillip Toledano 1968-ban született Londonban. Édesanyja francia-marokkói, édesapja amerikai szarmazású. Jelenleg New Yorkban él. Első fényképezőgépét 11 éves korában kapta. Ma leginkább szürreális portréiról híres. Sokszor használ ismétlődő szerves vagy fém díszítőelemeket a képein. Világszerte jelentek meg munkái különböző magazinokban, mit például a Vanity Fair, a The New York Times Magazine, a GQ, a The London Times vagy a Le Monde.

Első könyve 2005-ben jelent meg Bankrupt címmel, ebben nemrég kiürített irodaházakban készült képeit publikálta.

 

 

Ezt a Phonesex című kiadvány követte 2008-ban, mely betekintést enged a telefonsex iparág világába azáltal, hogy a telefon operátorokról saját otthonukban, a saját szobájukban, ahol dolgoznak készített fotókat.

 

A legutóbbi albuma 2010-ben jelent meg Days with my father címmel. Ebben az utolsó 3 évét mutatja be melyet az édesapjával töltött miután az édesanyja meghalt. 

Ezen kívül honlapján megtekinthető még számos tematikus sorozata, divat és reklám fotója.

 





A bejegyzés trackback címe:

https://photozone.blog.hu/api/trackback/id/tr322611436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása