Jared Polin és a szaglás-teszt

| Címkék: honlap ajánló profi fotós jared polin froknowsphoto.com | 2011.01.25. 20:04

 Mennyire fontos szempont például egy objektív tesztelésénél hogy milyen a szaga? Szerinetem ez másodlagos, vagy inkább huszad rangú tényező. Jared szerint viszont nagyon is fontos elvégezni a szaglás-tesztet, komolyan is veszi, bármit tesztel nem mulasztja el ezt a próbát. Az eredmény azonban általában erősen vitatható, az viszont nem, hogy időnként vicces megállapításokra jut. 

 

  Jared Polin, vagy becenevén Fro, profi fotós, akit koncertfotói tettek ismertté és elismertté. Persze nem csak koncertfotókat csinál, sportfotózásban is jártas, készített már képeket profi és amatőr csapatokról,  portrékat politikusokról és egyéb ismert személyekről, és persze esküvő fotózást is vállal.

 

Nem utolsó sorban pedig ő a FroKnowsPhoto.com alapítója és üzemeltetője. Az oldal kezdő és amatőr fotósoknak nyújt segítséget. Oktató videókon keresztül nyerhetünk bepillantást a raw-konvertálásba, a vakus fényképezésbe, megtanulhatjuk hogy állítsuk be gépünket adott téma fotózásakor(AF, ISO, rekesz, záridő stb.). Rengeteg teszt található az oldalon, elsősorban Nikon termékek, de előfordulnak third-party objektívek, kiegészítők, fotóstáskák is. Több rendszeresen jelentkező rovat is található az oldalon, mint például az Edit this raw file, vagy a Photo of the week, melyet a flickr csoportjába feltöltött képek közül választ. Az oldalon Fórum is található, bármilyen kérdést feltehetünk itt, biztos hogy kapunk rá választ, feltölthetjük képeinket is, amiket ezután a regisztrált tagok értékelhetnek.

Az egyik legfrissebb videójából kiderül hogy az uj Nikon d7000 illata pont olyan mint 7000 pillangóé egy levendula mezőn:)

 

 És utolsó képként jöjjön az, amelyik szerintem a legjobb:

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://photozone.blog.hu/api/trackback/id/tr352613311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása